sábado, 9 de abril de 2016

PARC FRANCESC MACIÀ -MALGRAT!

Hola ROSSINYOLS com va tot?

El passat dia vam anar juntament amb una altra parella del projecte, la Laura i la Pavitar. Ja vam quedar junts un altre dia per anar a jugar a bitlles i com ens ho vam passar tan bé junts vam decidir fer una altra quedada tots plegats.

Aquesta vegada ens em anat fins a Malgrat de Mar, concretament al parc Francesc Macià. Aquest parc és bastant conegut pels grans elements que té, ja que, hi trobem objectes de grans dimensions com magdalenes, flors, animals gegants... tal com podeu comprovar a les imatges.

Després de gaudir una estona del parc, vam anar fins a un supermercat per comprar el berenar i així poder-lo prendre a un lloc del parc que ja havíem "fitxat" només entrar. Vam comprar de tot i mentres anàvem berenant, anàvem jugant a diferents jocs. Finalment vam acabar jugant tots plegats a un joc on personalment la Laura i Jo hi jugàvem quan érem petits.  La veritat que va ser com tornar una altra vegada a la meva infantesa o més ven dit a l'edat les quals tenen actualment els nostres mentorats.

Fins aquí,  una altra de les nostres aventures, espero que tots us ho estigueu passant molt bé. 
Fins a la pròxima Rossinyols!

No hay comentarios:

Publicar un comentario