sábado, 27 de febrero de 2016

Museu del Mar

L'Edelkin i jo hem anat a veure una altra part del nostre poble, el museu del Mar.

El museu del Mar està situat en un entorn privilegiat davant del mar, al costat del passeig marítim. La seu d'aquest centre cultural és Can Garriga, una casa indiana de tres plantes amb un gran valor històric i patrimonial. El museu compta amb una col·lecció de maquetes navals (cosa que li va encantar a l'Edelkin) i altres objectes i materials relacionats amb el món de la vela i tot el que està relacionat amb el mar i els pescadors.
La visita al museu és com un viatge, un viatge que s'inicia amb els records d'una relació que es perd en el temps i posteriorment continua amb els viatges i el comerç per la mediterrània i les grans aventures d'altura dels pilots i navegants lloretencs.

En general, la visita ha estat molt enriquidora, ja que tots dos ens explicaven tot allò que sabíem, a més a més, a l'Edelkin li encanta mirar documentals i llavors es sap un munt d'històries i l'apassiona. Per aquest mateix motiu, vaig decidir portar-lo a veure el museu del mar.

La veritat que ha sigut un molt bon dia, una altra gran aventura. Ús deixo amb alguna de les imatges que ens vam fer aquell dia.

Adéu Rossinyols!

No hay comentarios:

Publicar un comentario